Nieuws


seizoen 2016-2017 - maandag 29 augustus 2016

Beste leden,


We hopen dat iedereen een fijne vakantie heeft gehad.
De lessen beginnen op 1 september. Er zijn voor sommige groepen wat veranderingen:

Mascha is inmiddels bevallen van een kerngezonde zoon: Zidane! En door haar verhuizing naar het zuiden des lands zal ze geen lessen meer voor SC Hevo verzorgen. Ze heeft voor de vakantie afscheid van haar groep genomen samen met haar assistent Bianca vd Weg. Haar lessen worden tijdelijk overgenomen door Wilmke en Sharon maar we zoeken nog naar iemand die de leiding en verantwoordelijkheid kan overnemen.
We kunnen hierbij alle hulp goed gebruiken. Als iemand een geschikte  trainer weet, laat het ons alsjeblieft weten!

In de vakantie heeft Eelko ons laten weten dat hij een fulltime baan heeft gevonden en hierdoor zijn lessen niet meer kan verzorgen. We bedanken hem voor zijn inzet en wensen hem heel veel succes en plezier met zijn nieuwe baan. De lessen op maandag worden overgenomen door Bianca R. Voor de andere lessen zoeken we nog een invulling. We houden de leden via de mail op de hoogte. 
Ook hier zijn suggesties voor een trainer zeer welkom!

Met start van dit seizoen gaat Bianca R. pilates lessen verzorgen op dinsdag van 11:00-12:00 uur in de spelzaal van Hoogerheyne. U bent van harte welkom om een les te ervaren. 

Ook zoeken wij nog steeds enthousiastelingen die ons bestuur van 3 personen komen versterken, zodat iedereen kan blijven sporten en onze vereniging ook fit blijft.

wij wensen iedereen een sportief seizoen!

Het bestuur: Wouter, Karin en GerdaTerug naar de vorige pagina >