Activiteiten

 Jaarlijks organiseert de vereniging diverse activiteiten:
 
Clubkampioenschappen/demo-dag
Ieder jaar probeert HEVO aan het einde van het jaar clubkampioenschappen of een demo-dag te houden. In seizoen 2014-2015 was het een demo-dag. Op deze dag konden de leden van de verschillende groepen laten zien aan  de andere leden, ouders, verzorgers, familie en vrienden wat ze het afgelopen jaar allemaal geleerd hadden. Een prachtige dag met veel sportieve hoogtepunten.
 
Sinterklaasmiddag
Voor de jongste kinderen organiseert HEVO elk jaar een sinterklaasmiddag voor de jongste leden, waarbij Sinterklaas en de pieten de club bezoekt en de prestatie van de kinderen kan bewonderen. Informatie hierover loopt via de trainers van de betreffende groepen.

Regionale sport doedag
Elk jaar organiseert de productgroep "MastersĒ binnen het District OOST van de KNGU in mei haar jaarlijkse sport doedag voor 50 plussers.
Vanuit S.C. HEVO Heino doen we elk jaar mee met zo'n 15 personen, zowel mannen als vrouwen. Het programma is altijd heel erg gevarieerd. Een deel van het programma speelt zich buiten af en een deel binnen. Zo zijn we in Beekbergen geweest, waar we begonnen met koffie en cake, direct gevolgd door een gezamenlijke warming-up. Hierna moesten we het tegen Markelo opnemen in een zeskamp, met de onderdelen:
  • fietsparcours afleggen op fiets waarop je achteruit moest trappen om vooruit te komen
  • bierkratlopen
  • waterrace
  • fitbal gooien
  • kruiwagenrace; met z'n tweeŽn achter 1 met containers water geladen kruiwagen een parcours lopen
  • blind lijnbal
  • trampolinespringen o.l.v. Marcel Verstraten, die een geweldig leuk lesje verzorgde
's Middags werden we het bos ingestuurd met G.P.S. en we konden de route gemakkelijker vinden dan we hadden gedacht. Tot slot kregen we nog Zumba dans, om alle vastgelopen gewrichten nog even lekker los te schudden. Deze sport doedag wordt elk jaar op een andere locatie gehouden. Zo zijn we al oa. in Giethoorn geweest en in Markelo. De sfeer is altijd prima en het weer valt doorgaans mee of is zelfs stralend. 
Grote clubactie
We laten elk jaar weten of we meedoen.