Vrijwilliger

Wat is interessant aan vrijwilligerswerk?
Je doet belangrijk werk binnen onze vereniging voor jong & oud, die door lichaamsbeweging fit willen blijven. Dankzij het werk van vrijwilligers kan de vereniging honderden mensen de gelegenheid tot gymsport bieden. Bij onze vereniging zijn al veel vrijwilligers actief en mede door hun gedrevenheid blijft alles op rolletjes lopen.

Ben je geÔnteresseerd in een van de vacatures, heb je zelf ideeŽn hoe je de vereniging zou kunnen ondersteunen of zou je in overleg met het bestuur specifieke (eenmalige) werkzaamheden op je willen nemen ? Meld je dan bij het bestuur via de contact-pagina.

Momenteel zoeken wij vrijwilligers voor onderstaande vacatures:
 
Secretaris (bestuurslid):
De secretaris binnen de vereniging heeft als taak het maken van notulen tijdens een vergadering. Ook het schrijven van brieven en uitnodigingen is een van de taken en is de secretaris contactpersoon voor in- en uitgaande e-mailberichten voor de vereniging en het bestuur. De ledenadministratie behoort bij onze vereniging niet tot de taken van de secretaris.
Binnen het bestuur werken we veel via mail/app. Daardoor kan veel vanuit huis en is de tijd vaak vrij in te plannen. Deze bestuursfunctie kost circa 2-3 uur per week en veel eigen inzet /motivatie.
 
Beheerder website. Wat willen wij graag van je?
Wij zoeken iemand die het beheer van de website wil verzorgen. Dit kan gewoon vanuit huis op een eigen PC. Op basis van informatie van het bestuur, trainers of leden pas je de website aan met nieuwe informatie. Ook het gebruik van nieuwe website-tools of het beheren van andere internet kanalen zoals Twitter of Facebook behoort tot de mogelijkheden.